Sørnett

Tilfredsstillende responstid hos politiet i Agder

I en pressemelding fredag formiddag opplyser politiet i Agder at de nå er godt innenfor responstiden når de rykker ut på oppdrag.

Publisert:

Kravene for responstid i tettsteder hvor det bor over 20.000 innbyggere, skal være innen 15 minutter fra politiet mottar meldingen. I fjor var politiet i Agder såvidt over kravet, med bare 1 minutt. Nå kan de vise til redusert responstid i en ellers krevende omstillingsperiode.

-Jeg har påpekt flere ganger at vi er spesielt opptatt av områdene i distriktene der det er store avstander, og jeg er derfor godt fornøyd med at vi er innenfor kravene i 80 prosent av akutte oppdrag. Her har jeg også forventninger til at vi skal få enda bedre resultater når vi etablerer den nye tjenesteenhetsstrukturen, sier Kirsten Lindeberg.

 

 

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand