Sørnett

Toppscoreren på vei til Vipers

I AKSJON: Valle Dahl gleder seg til overgang til Kristiansandklubben. FOTO: Roar Vestad

I AKSJON: Valle Dahl gleder seg til overgang til Kristiansandklubben. FOTO: Roar Vestad

Eliteseriens toppscorer Ranghild Valle Dahl har signert treårskontrakt med Vipers.

Publisert:

I starten av februar kom nyheten om toppscorer i eliteserien har skrevet under en tre årskontrakt med storlaget i Norge, Vipers. Ragnhild Valle Dahl spiller for tiden i Molde, og kommer til Kristiansand 1. juni 2019.

Overgangen til storlaget består av mye nytt. Valle Dahl flytter snart fra Molde til Kristiansand, og får nye medspillere og ny trener.

- Jeg gleder meg til å bli en del av laget og kulturen de har. Vipers er jo Norges beste lag, forteller den nysignerte Vipers spilleren til Sørnett.

Vipers spiller for tiden om kvartfinale plass i Champions League, og var i helgen på besøk i Györ, der de tapte 33-29. Hun ser nå frem til å forhåpentligvis kunne spille mot de beste i Champions League.


"JEG MÅ TA ETT SKRITT AV GANGEN, VIPERS er DET RIKTIGE VALGET FOR MEG NÅ."


- Man kan aldri ta noe for gitt, og laget må først kvalifisere seg. Det må være et klart mål, og det har jeg god tro på. Det å spille Champions League har vært en drøm siden jeg var liten, og det er selvsagt noe jeg nå håper å få oppleve.

[img190624_2LF]

Målet er Champions League
Ragnhild forteller at hun ønsker å bli så god som mulig. Hun ønsker å etablere seg på det norske landslaget. Det er ingen ting som er større enn å vinne Champions League som klubbspiller.

- Det er veldig inspirerende og artig å få kunne spille for et topplag som Vipers, og jeg opplever at deres ambisjoner er veldig sammenfallene med mine egne. Jeg ser fram til en bra treningshverdag, der jeg får utvikle meg videre sammen med gode lagvenninner.