Sørnett

Tore Hansen-Tangen i ny rettsak om ubetalt lønn

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

I dag blir det holdt en ny rettsak i Kristiansand Tingrett hvor ni tidligere ansatte har kommet med en konkursbegjæring mot Viking Heat Engine og Viking Think Tank.

Publisert:

Ifølge Fædrelandsvennen var Tore Hansen-Tangen sine selskap skyldige rundt 4,5 millioner kroner i lønnsutgifter i desember i fjor. Det var seks ansatte som ikke hadde fått utbetalt lønn, og flere hadde gått rundt et halvt år uten. Rettsaken ble utsatt til 16. desember, og deretter ble konkursbegjæringene trukket fra de tidligere ansatte. Tangen lovte da hans tidligere ansatte penger før jul.

Tangen sa deretter til Fædrelandsvennen at de hadde inngått en avtale, og at de holder på å ordne opp. De nye konkursbegjæringene tyder på at man likevel ikke kom til en løsning.

I april var selskapene også på randen til konkurs fordi de ikke hadde betalt nok i skatt, arbeidsgiveravgift og moms. De unngikk dette fordi Kristiansand tingrett ga nådefrist fram til mai, skriver Fædrelandsvennen.

Fædrelandsvennen skriver også i oktober at det ble opprettet en ny konkursbegjæring av to av selskapets tidligere ansatte. Begjæringen ble trukket dagen før, og de inngikk en avtale.