Sørnett

Tvillinger, bestevenner og verdenskjente

Popduoen gleder seg til å være support for Kelvin torsdag kveld. Foto: Ida Frøyland Bleskestad

Popduoen gleder seg til å være support for Kelvin torsdag kveld. Foto: Ida Frøyland Bleskestad

Søm-tvillingene Maren og Charlotte Wallevik Hansen har store forventninger når de skal varme opp for Kelvin på Charlie's bar torsdag kveld.

Publisert:

Oakland Rain består av av tvillingene Maren og Charlotte Wallevik Hansen på 19 år fra Søm. De har varmet opp for flere store artister, samt spilt for mange tusen på ulike festivaler. Det å være søstre i samme band ser de ikke på som noe utfordring.

- Når man er tvillinger er man som regel enten venner, eller ikke. Vi er bestevenner! At vi får drive med denne hobbyen sammen er utrolig gøy, nikker de begge.

Unge i musikkbransjen
Søstrene har alltid vært interessert i musikk, og de er enige om at de har mye spennende foran seg.

- Vi har alltid likt å synge, og vet at det er dette vi vil. Vi er jo unge, noe som gjerne kan føre til litt feilsteg i denne bransjen. Likevel er det viktig å holde fokus fremover, og vi er sikre på at vi har mye spennende i vente, forteller jentene.

Søstrene legger ikke skjul på at de har store forventninger til kveldens arrangement.

- Kelvin er et inspirerende band, og vi gleder oss sykt til å spille med dem! De er rett og slett de feteste, forteller duoen.

Inspirert av impulser
Søstrene er utrolig glad i gå tur i både skog og mark, og naturen er en stor inspirasjon for musikken deres.

- Vi blir veldig inspirert av impulser utenfra. Både mennesker og natur i alle former. Naturen er nydelig, og vi er virkelig glad i den.

Oakland Rain beskriver ellers musikken som samfunnsrelatert.

- Flere av forbildene våre innen musikk, som Bob Dylan og David Bowie er utrolig samfunnsrelaterte. Samfunn, nyheter og politikk er vi  også veldig opptatt av, og ønsker dermed å formidle dette til andre, forteller søstrene.

Popduoen har en veldig spredt lyttergruppe.

- De som hører på musikken vår er alt fra 12 til 60 år. Det er veldig kjekt å få feedback fra ulike aldersgrupper, sier jentene.

Mye i vente
Oakland Rain turnerte sist i oktober og november. Fremover skal de spille flere giger, samt turnere mer og produsere musikk.
-  Også må vi ikke glemme at vi skal spille på Trondheim Calling i februar, avslutter Maren og Charlotte.

Nøkkelord

#oakland rainVis flere