Sørnett

Tyvstarter 17.mai-feiringen

Trollhaugen barnehage tyvstartet i dag 17.mai-feiringen ved Barneavdelingen på Sørlandet sykehus. Og det ble blant annet markert med allsang.

Publisert:

Sammen med Kristiansand skolemusikkorps, marsjerte ungene fra barnehagen og en tur rundt Sørlandet Sykehus.Til slutt endte de opp på lekeplassen ved Barneavdelingen der sang kjente og kjære 17.mai-sanger og nasjonalsangen.

Barnehagen drar hvert år til sykehuset for å glede både de ansatte og pasientene. Dette er også første året de hadde fått med Kristiansand skolemusikkorps. Etter syngingen og spillingen måtte korpset ile videre for å øve mer, mens de aller minste dro tilbake til barnehagen for å spise is og boller og ha 17.mai-leker.

[caption id="attachment_127425" align="alignleft" width="500"] Kristiansand Skolemusikkorps

Ordfører Arvid Grundekjøn taler[/caption]

Både formannskapet,ordføreren og 17.mai-komiteen hadde tatt seg fri fra sine jobber og deltok i det lille toget. Til Sørnett forteller Viggo Lütcherat, barnelege og formannskapsmedlem at dette er et utrolig flott opplegg både for de voksne og for barna.
- Vi hadde egentlig møte i Formannskapet under markeringen, men vi startet en time tidligere for å være med. Flere av barna på sykehuset har ikke mulighet til å feire 17.mai på ordentlig måte, og derfor mener Lütcherat at dette er så viktig.