Sørnett

Unik mulighet for ferske studenter

KSI sitt futsallag. Foto: Privat.

KSI sitt futsallag. Foto: Privat.

Å være ny student kan være ensomt og skummelt. Kanskje har man akkurat flyttet til en ny by og kjenner ingen der. Kristiansand studentidrettslag, KSI, har mange flotte og sosiale tilbud.

Publisert:

[img217945_2RM]

- KSI er en egen idrettsklubb med mange forskjellige idretter. Innebandyen er den idretten jeg kjenner best til, sier kommunikasjonsleder, Mathias Albertsen. - Der har vi tre lag som spiller i tre forskjellige serier. Vi er en del av KSI-klubben, men vi spiller mot andre klubber.

Klubben har gjort sitt beste for å fortsatt ha tilbudene sine tilgjengelig, men med koronapandemien har dette vært vanskelig.

- Tilbudene er jo åpne, men vi har stengt ned all sportsaktivitet. Innebandyen har vært veldig flinke til å aktivisere medlemmene utenom aktivitetene også, og har satt i gang forskjellige zoom møter, og blant annet et nyttårsbord som visstnok skal ha vært veldig bra.

Mathias forteller videre at KSI ikke bare arbeider for at studenter skal drive med idrett, men også for at studenter skal komme til en sosial arena.

- Vi har mange flere idretter enn det folk er klar over, og det er en veldig god arena for å få seg noen nye venner. Det er veldig tøft for mange studenter som er ensomme, så dette er en veldig god mulighet for å være sosial, Uten at det kreves så alt for mye ut av det.

Hos KSI legges det ikke press på at studentene må være gode i sporten de blir med på, noen studenter er kun med for det sosiale, mens andre er med for både det og for å være konkurransedyktige.

[faktaboks]