Sørnett

-Vi forbereder oss som mot Midtjylland og Aalborg

Mye spill på dagens starttrening.                                  Foto: Ron Henning Sundvor

Mye spill på dagens starttrening. Foto: Ron Henning Sundvor

På fredag tar IK Start imot en samling av lokale talenter som skal spille for det sammensatte Sørlandslaget. Trener Mons Ivar Mjelde tror de kan gi Start god motstand.

Publisert:

-De kommer til å ha mer motivasjon, så de kommer til å prestere bedre enn de gjør til vanlig. Vi kommer til å stille to blandingslag som tidligere, men vi ønsker selvsagt alltid å vinne kamper, sier treneren.

Han sier at det alltid er gode talenter som får sjansen på Sørlandslaget, og at kampene mot dem alltid er gøy. Mjelde tror det blir en positiv opplevelse både for lagene og tilskuerne.

- Vi har ikke noen spillere vi vet vi skal holde øye med på forhånd. Dersom noen er ekstremt gode i kampen kan det godt være at de blir interessante for oss. Vi går inn med et åpent sinn, sier han.

[img124892_2RS]

Det blir gøy

Espen Hoff gleder seg til å spille mot talentene. Han har såpass tro på dem at han mener det blir en jevn og åpen kamp.

- Det blir en kamp med mange unge sørlandske spillere på begge lag. Nå er vi favoritter, i motsetning til mot Midtjylland og Aalborg, men en fotballkamp er en fotballkamp, så alt kan skje, sier den rutinerte angrepsspilleren.

Bare en treningskamp

Mjelde vil presisere at det er viktig at begge lag blir klar over at det er en treningskamp, og at det ikke må gå på helsa løs, han mener at det viktigeste er å unngå skader.

- Vi må huske at kampen skal brukes som trening, og at vi skal prøve det vi øver på på trening. Vi kommer derfor til å matche hele troppen, og spille den 4-4-1-1 formasjonen vi kommer til å bruke i serien, sier treneren.

Spillerne er klar over dette, og Espen Hoff sier seg enig i at de må huske på det de har øvd på i treningene, og at de må ta det med seg inn i kampen.

Kampen mellom Start og Sørlandslaget går av stabelen i Sørlandshallen på fredag klokken 17:00.

Forrige kamp var i 2013, da vant Sørlandslaget 3-1 over Start.