Sørnett

– Vi har utviklet oss

Start 2-trener Bård Borgersen mener vi nå ser at hans unge lag har utviklet seg siden sesongstart. Til venstre er spillerutvikler Steinar Pedersen, som også er trener for laget. Foto: Ole Henrik Hansen

Start 2-trener Bård Borgersen mener vi nå ser at hans unge lag har utviklet seg siden sesongstart. Til venstre er spillerutvikler Steinar Pedersen, som også er trener for laget. Foto: Ole Henrik Hansen

Start 2-trener Bård Borgersen er ikke overrasket.

Publisert:

Det unge rekruttlaget til Start mistet alle tre poengene i sluttminuttene mot Donn i mandagens seriekamp på Kongsgårdbanen. Til tross  for tapet for naboen på Lund,  har Bård Borgersens gutter etter hvert fått sving på sakene.

Med tre kamper igjen av sesongen, ligger Start 2 oppe på tredjeplass.

Les også:Donn sikret plassen mot Start 2

Borgersen er fornøyd med sitt unge lag.

– Det har vært veldig bra fra juni og ut. Vi har utviklet oss og de forskjellige individene har blitt bedre. Det er ikke overraskende, sier den tidligere stopperkjempen.

Andredivisjon

Jerv har innfridd forventningene og sikret i helgen opprykk til andredivisjon. Med førstelaget i eliteserien vil de gule og svarte kunne ha et rekruttlag i andredivisjon. Borgersen legger ikke skjul på at det er målet.

– Start bør ha et mål om å ha rekruttlaget i andredivisjon. Det er ingen tvil om det, sier han, men det betyr ikke at de lanserer seg selv som en opprykkskandidat neste sesong.

– Det er altfor tidlig å si. Det kommer an på lagsammensetningen. For et rekruttlag er ting veldig usikkert. Noen kan gå opp til førstelaget, mens andre forsvinner ut, fortsetter han.

Han vil ikke si noe om det mulige nye spillere utenfra, selv om det rapporteres at Start ønsker å hente flere unggutter fra lokale klubber.

Unødvendig

Start 2 trodde de hadde reddet ett poeng mot Donn da Alexander Jones satte inn 2-2 like før slutt, men som i fire av de fem siste kampene mellom lagene, kom avgjørelsen på frispark på overtid. Ole Martin Sagarino ble Donns store helt.

Til pause ledet Start 2, men to mål fra Donn i andre omgang snudde kampen.

– I første omgang er vi gode. Vi er flinke til å veksle mellom lange og korte baller. Vi slipper inn et unødvendig mål like etter pause. Det var rett og slett ikke samme kvaliteten i andre omgang, oppsummerer han.

Allerede mandag kan Start 2 få revansjert seg. Da kommer tabelltoer Staal Jørpeland til Sør Arena. Deretter venter en ny hjemmekamp mot Vigør, før sesongen avsluttes borte mot Bryne 2.