Sørnett

- Vi kan bedre enn dette

Duell: Det ble mange tøffe dueller mellom spillerne. Her er det kaptein Siri Danielsen(t.h.) som passerer en av gjestenes spillere.

Duell: Det ble mange tøffe dueller mellom spillerne. Her er det kaptein Siri Danielsen(t.h.) som passerer en av gjestenes spillere.

(Gimletroll-Haugar 0-1) Trener Benedikt Nødland var skuffet etter å ha røket ut i cupens første runde.

Publisert:

I cupkampen som ble spilt torsdag på Prestheia kunstgress måtte et hardtkjempende Gimletroll-lag til slutt se seg slått av Haugar.

Trener Nødland mener laget hans vil bli bedre når de får flere kamper i bena.
- Dette var vår første obligatoriske kamp i år. I dag fikk vi ikke til vårt spill i det hele tatt, mente Nødland like etter kampslutt.
Han fikk støtte av kaptein Siri Danielsen.
- Spenningsnivået var nok litt høyt i dag, men vi forbedret oss i andreomgangen, sa kapteinen, som selv var involvert i det meste som hjemmelaget hadde å komme med offensivt.

Teknisk motstander
Gjestene fra Haugesund viste seg som et duellsterkt lag, og gikk ut i høyt tempo mot tangotrøyene Gimlekollen.
Allerede etter fem minutter hadde hjemmelagets keeper, Benthe Lill Honnemyr, stått for to flotte benparader.
Etter 24 minutter kom avgjørelsen da gjestenes hurtigtog, Meryll Abrahamsen, ble spilt igjennom. Hun rundet nevnte Honnemyr på vakkert vis og trillet enkelt inn seiersmålet.

Ebbet ut
Før scoringen hadde hjemmelagets Danielsen vært frempå på et hjørnespark, men ballen ville ikke i mål. Like etterpå Ingrid Annette Aas Pedersen smelte til fra 20 meter, men ballen strøk tverrliggeren. Det var de to sjansene  Gimletroll skapte før hvilen.
Det ble en sjansefattig andreomgang, og kampen ebbet ut uten at hjemmelaget fikk satt skikkelig press på Haugar.

Gimletroll serieåpner førstkommende søndag borte mot Eik Tønsberg, og etter fjorårets 6.plass i 2.divisjon tror kaptein Danielsen at laget vil gjøre det bedre i årets sesong.
- Vi har fått seks nye spillere fra Donn, og vi har nok et bedre lag i år enn i fjor. Jeg håper vi være med i topp tre, avsluttet hun.

Kampfakta:
Gimletroll - Haugar 0-1 (0-1)
Telenor Cup, Prestheia Kunstgress
Tilskuere: Ca. 30
Målscorer:
0-1 Meryll Abrahamsen (24)
Lagoppstilling Gimletroll:
Benthe Lill Honnemyr, Erica Nystøl, Maren Smith, Martine Mæhle, Maren Kirkhus, Maria Cathrine Berg Rolke, Ingrid Annette Aas Pedersen, Siri Danielsen, Caroline Skuggevik, Siren Roland Knutsen og Ingeborg Huseby Karlsen.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand