Sørnett

Bytter ut Karusshallen med Aquarama

10. april spiller Vipers mot Larvik i ny hall. Foto: Sørnett arkiv

10. april spiller Vipers mot Larvik i ny hall. Foto: Sørnett arkiv

10. april braker det løs i Aquarama når Våg Vipers får besøk av Larvik. Administrasjonssjef, Morten Løvø, gleder seg og er klar for folkefest.

Publisert:

 

- Vi jobber med markedsføringen av åpningskampen. Det kommer til å være hovedfokuset i hele februar og mars. Alle vi i Vipers jobber med det som hovedmål nå, og vi er rimelig sikre på at det kommer til å bli fullsatt, sier administrasjonssjef Løvø til Sørnett.

Denne hallen vil være på hele 2000 kvadratmeter og med det romme to håndballbaner, i tillegg til badeanlegg og treningssenter.

Det blir med andre ord en voldsom oppgradering fra dagens arena, Karusshallen. Både Vipers og KIF vil spille sine hjemmekamper i den nye hallen som vil ha plass til 1700 tilskuere.

Løvø er sikker på at en ny hall vil bidra til økt interesse i byen, men er usikker på hvor mange tilskuere de kan forvente.

Potensiale

Likevel mener Løvø at et snitt på rundt 1600, som ØIF Arendal hadde i fjor, er i overkant optimistisk for Vipers.

- Det er veldig vanskelig å si hvor mange tilskuere vi kommer til å få. Det er helt umulig å si. Det hadde vært gøy med lignende tall som ØIF Arendal. Deres tall høres høye ut, men det blir spennende å se hvor mange som kommer.

Både ØIF Arendal og Elverum sine herrelag har hatt en økning på tusen tilskuere i snitt etter at de flyttet inn i nye arenaer. Løvø mener det finnes lignende potensiale i Kristiansand, men er forsiktig med å spå hva en ny arena kan gjøre for klubben.

- Det skjer mer her enn i Arendal, hevder Løvø og nevner Kilden og Start som eksempler på dette.

[img82136_2RS]

Mer enn bare en kamp

Start økte antallet tilskuere etter at Sør-Arena sto ferdigstilt, men klarte ikke å holde på de gode tallene. Løvø har troen på at Vipers skal klare å holde interessen oppe ved hjelp av en totalpakke.

- Selvfølgelig må vi sørge for å levere gode resultater ut sesongen. Klarer vi å levere gode resultater og en god opplevelse tror jeg vi skal klare dette, men det avhenger av mye. Vi jobber nå med opplegget rundt kampene slik at det blir en skikkelig pakke. Folk skal sitte igjen med en god opplevelse og med et inntrykk av at det skjer mer enn bare enn håndballkamp.