Sørnett

Cafè Mestizo - mer enn bare en kafé

Café Mestizo er en kafé litt uten om det vanlige. Det er et sosialt møtepunkt for mennesker med flerkulturell bakgrunn. På menyen står blant annet kunstutstillinger, dukketeater og norskkurs, for å berike den norske kulturen.

Publisert:

 

https://youtu.be/IgsSYWNx0nc

I 2017 flyttet ekteparet Patricio Silva og Cecilie Lønn tilbake til Kristiansand. Her fortsatte de kafekonseptet de startet opp i Oslo. Café Mestizo er en flerkulturell kafe, hvor blandingen av det norske og det latinamerikanske står sentralt.

På deres hjemmesiden sier de selv:

- Vi vil vise Kristiansand og alle som kommer på besøk, at det flerkulturelle miljøet vårt er en berikelse og en glede for oss alle. Vi kan fryde oss over hverandres musikk, mat og språk, kultur og livskunnskap- og sammen bygge opp felles drømmer og visjoner.

Magasin Vis flere

Høyere matvarepriser endrer forbrukeradferden
Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Tour the food arrangert i Kristiansand i helgen