Sørnett

De 45 siste var nok

Fornøyd: Starts trener, Mons Ivar Mjelde syntes at den solide 2.omgangen veide opp for en svak start. FOTO: Sindre L. Andersen

Fornøyd: Starts trener, Mons Ivar Mjelde syntes at den solide 2.omgangen veide opp for en svak start. FOTO: Sindre L. Andersen

Start er fornøyde etter en god 2.omgang

Publisert:

Start sliter i 1.omgang mot gjestene fra vest, men etter pausen sender Mons Ivar Mjelde et helt annet lag på banen. Dermed kunne hjemmelaget sikre seg seieren og gå videre i cupen.

Les kampreferat her!

Mons Ivar Mjelde er overhodet ikke fornøyd med de 45 første minuttene, men etter pause var det et helt annet lag som gikk på banen.

- Etter en 1.omgang med mye feil gjør vi en meget solid avslutning på kampen. Vi får opp tempoet og vinner fortjent, sier Mjelde til Sørnett etter kampen.

Irritert
Den stygge taklingen på Amin Nouri rett før slutt irriterte virkelig Mjelde. Det var Christian Holte sin oppførsel på vei ut som fikk Mjelde til å koke.

- Når en spiller håner og ler mot publikum og benken vår på vei ut er det ikke rart jeg reagerer. Slik oppførsel er uhørt, sier Mjelde til Sørnett.

- Drømmer om Rosenborg borte
En av spillerene som er tydelig fornøyd med kveldens resultat er Jesper Mathisen.

[img65008_2RS]

- Selv om vi kommer litt tregt i gang føler jeg at vi har full kontroll. Vi kjører over dem og vinner fortjent til slutt, sier Mathisen til Sørnett.

Han legger heller ikke skjul på hvem han ønsker seg i neste runde.
- RBK borte, der pleier vi å ha god kontroll forteller Mathisen og gliser.
Mathisen sier også at de bare er fire kamper unna Ullevaal, noe vi helt klart skjønner at han også vil. På vei inn i garderoben kan man høre Mathisen synge: Ullevaal!!

Neste runde spilles 20.mai.


Les mer om Starts tanker om videre spill i cupen i Oddernes Avis fredag 11.mai!