Sørnett

Frister med hovedrett til 100 kroner

Henning Vestavik har store forventninger til ukas "Spis for 100", og han tror det er viktig at byens restauranter synliggjøres.

Henning Vestavik har store forventninger til ukas "Spis for 100", og han tror det er viktig at byens restauranter synliggjøres.

Denne uka tilbyr 24 av byens restauranter en hovedrett til 100 kroner. Hos noen restauranter kan du spare mye på å spise ute, mens hos andre er ikke forskjellen så stor.

Publisert:

[sniplet faktaboks]

 “Spis for 100” ble arrangert for første gang i fjor, og det var en suksess. Jonas B Gundersen er med på arrangementet, som er en del av MatCirkus AS. Innehaver Henning Vestavik tror at konseptet har kommet for å bli.

- Kristiansand begynner å bli en storby, og vi ønsker at folk skal få se det brede restaurant-utvalget byen har, sier han.

Vestavik ønsker at flere Kristiansandere kan få oppleve matmangfoldet i byen, og tror arrangementet er viktig for å synliggjøre seg for befolkningen og ikke minst byens studenter.

- Det at vi går sammen på den mest stille tiden av året og kommer med et knalltilbud, skaper en entusiasme hos oss. Vi ønsker også at studentene kan oppleve den maten byen tilbyr - og selv håper jeg på flere stamgjester, avslutter Vestavik. 

Rio Pizza i Markens Gate hadde ikke like stor suksess under fjorårets “Spis for 100”.

- Vi hadde et tilbud på pizzabuffe til 100 kroner. Vi justerte prisene rett før “Spis for 100”, og derfor trodde folk at vi fortsatt hadde de gamle prisene, hvor buffeen kostet 99 kroner, forteller daglig leder Senad Avdic.

I år kan Rio reklamere med alle pastaretter til 100 kroner.

- Vi ønsker at folk skal få se at vi er mer enn en pizzarestaurant. Derfor presenterer vi pastarettene våre denne uka, sier Avdic.

Men på nettsiden deres står det at pastarettene koster 98 kroner? 

- Ja, vi har justert prisene i år også. De koster 124 kroner nå, avslutter han.

[img33424_2LM]

[img33424_3LM]

 

 

Hvor mye du sparer

Jonas B Gundersen: Bucatini Bolognese. vanlig pris: 159 kroner

Amigos: Supernachos medium, vanlig pris: 171 kroner

Haandverkeren: Klassisk hamburger, vanlig pris: 159 kroner

Snadderkiosken: Tangenburger XL + 0,4 l milkshake, vanlig pris: 105 kroner

Rio Pizza: Valgfri pastarett, vanlig pris: 98 kroner (124 kr)

Prisene er hentet fra restaurantenes egne nettsider.