Sørnett

Går for andre strake seier

Gimletroll-damene kan ta sin andre strake seier med seier i lokaloppgjøret mot Amazon Grimstad.

Publisert:

- Det blir en tøff og jevn kamp, men jeg tror vi har gode muligheter til seier, melder Gimletroll-trener Benedikt Nødland.

Laget hans fikk en opptur i sesongens første seriekamp av 2.divisjon, da laget slo Eik Tønsberg hele 4-0. Treneren var fornøyd med seieren, men motstanden var svak, og han er fortsatt spent på hvordan laget ligger an, i en sesong hvor målet er å kjempe i toppen. Onsdag venter Amazon Grimstad sitt andrelag.

- Vi slo de 4-1 før sesongen. Men det er en åpen kamp, de kan fort stille et sterkere lag denne kampen, forklarte Nødland til Sørnett.

Grunnet en rekke utsettelser spilte Gimletroll-damene sin første seriekamp først søndag. Fra før hadde de kun en cupkamp bak seg, hvor de røk ut for Haugar etter et knepent tap.

Laget har satt seg et mål om å kjempe i toppen denne sesongen, etter å ha vært middelhavsfarere forrige sesong. Trener Nødland har troen på at laget hans kan være helt der oppe, men mener samtidig det vil bli tøft.

- Vi er et av lagene som kan kjempe helt i toppen. Men det er mange jevngode lag, så vi må ha marginene med oss for å klare det, utdypte han.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand