Sørnett

Hold ut!

Jon Gotteberg. Privat foto.

Jon Gotteberg. Privat foto.

SiA som er en hjelpetjeneste for studenter som bor i Agder ønsker å tilby noe som skal hjelpe ensomme studenter under korona. De lagde derfor Hold ut-kampanjen.

Publisert:

Jon Gotteberg er ansvarlig for Hold ut-kampanjen.

-Vi har nettopp startet med tilbudet så det er vanskelig å si hvor mange det er som deltar, men vi håper at så mange som mulig blir med, sier Gotteberg.

Kampanjen kom som et tilbud etter korona for at studenter ikke skulle føle seg ensomme på hyblene sine. SiA håper denne kampanjen vil hjelpe med dette.

-Vi følger strenge smitteverntiltak og passer godt på. En god del av aktivitetene er utendørs på grunn av dette, sier Gotteberg. Største utfordringen er å nå ut til de studentene som virkelig trenger denne kampanjen, de studentene som sitter ensomme på hyblene sine.

[img217897_2LM]

Andrea Skimmeland er student på NLA høgskolen. -Jeg hadde ikke hørt om tilbudet fra SiA før nå, men jeg kan finne på å delta, jeg liker folk godt. Det er mange studenter som sitter hjemme og er alene. Dette er veldig slitsomt og deprimerende, og du sitter bare og er usikker på når du får møte vennene dine neste gang, sier Andrea.

-SiA burde tilby ting som ikke krever fysisk aktivitet eller noe som ikke tvinger deg ut av komfortsonen din, som quiz, filmkveld og andre ting som er lettere å delta på for de som ikke er så veldig selvsikre.

 

 

Hold ut (sia.no)