Sørnett

Kommentar: Kun seier er godt nok

SKJEBNEKAMP: Alt annet enn seier mot Brann i kveld vil i praksis bety nedrykk.

SKJEBNEKAMP: Alt annet enn seier mot Brann i kveld vil i praksis bety nedrykk.

I kveld er det duket for Start - Brann på Sør Arena. Kampen blir avgjørende for lagets eksistens i eliteserien. Sørlendingene må vinne om det fortsatt skal være håp om eliteseriespill neste sesongen

Publisert:

Etter at Start har tatt fire poeng på de siste to kampene, er optimismen tilbake i Start-laget. Men det spørs om optimisme er nok til å gi fornyet eliteseriekontrakt for de gul/svarte i 2012.

Før kveldens kamp mot Brann ligger Start sju poeng bak Fredrikstad. Med kun fem kamper igjen av årets sesong, blir det vanskelig å hente laget fra plankebyen som innehar den siste som gir eliteseriespill også neste år.I kveld er kun tre poeng godt nok om håpet fortsatt kan henge i det syltynne snøret Start-supporterne har klamret seg til i altfor lang tid.

Haugesund ga kristiansandslaget en håndsrekning med sin 3-2-seier over Fredrikstad søndag. Men Start trenger enda mer hjelp om ikke lag som Notodden, Tromsdalen og Mjøndalen skal gjeste Sør Arena-gresset i seriesammenheng neste sesong.

Så spørs det i kveld om Start allerede kan sikte seg inn mot plass i, som Golden Goal er så kjent for, "Adeccodassen". Enkelt og greit: alt annet enn seier vil bety vil sende Start ned!