Sørnett

Mjelde ønsker å vinne resten av kampene

Start-trener Mons Ivar Mjelde. (Foto: Sørnett arkiv).

Start-trener Mons Ivar Mjelde. (Foto: Sørnett arkiv).

Stemningen i Starts spilletropp er god etter å ha vunnet tre strake kamper. Nå ønsker både spillere og trenere å fortsette seiersrekken.

Publisert:

[youtube]http://youtu.be/dEL1YDnbw7g[/youtube]

Se reportasjen her.

Start-trener Mons Ivar Mjelde ser nå frem til helgens hjemmekamp mot Aalesund.

- Vi har vært gode i det siste. Vi har vunnet tre strake kamper og har hatt presset på oss. Nå er jeg veldig fornøyd med at vi har klart å plassere dette "nedrykksspøkelset" bak oss.

Kommer for å slå oss

Mjelde er klar over at helgens motstander fremdeles har muligheten til å rykke ned.

- Vi kommer til å møte et Aalesund lag som er noen poeng bak oss, og som fremdeles risikerer å rykke ned. Aalesund kommer til å kjempe hardt og  kommer hit for å slå oss.

Endret formasjon 

Starts nye midtbaneyndling, seksten år gamle Kristoffer Ajer, mener seiersrekken kan skyldes skifte av formasjon.

- Vi har spilt bra i de siste kampene. Blant annet har vi jo endret formasjon til 4-5-1 og 4-3-3. Jeg tror dette er formasjoner som passer oss bedre. Vi har blant annet spilt bra defensivt, noe vi ikke har gjort denne sesongen. Vi får også utnyttet kantspillet vårt i større grad enn tidligere.

 Mye selvtillit 

Angrepsspiller Zlatko Tripic forteller at laget går inn i helgens kamp med mål om tre nye poeng.

-  Vi går inn i denne kampen med stor selvtillit. Vi har gjort noen taktiske endringer, som ser ut til å passe oss veldig bra. Vi går offensivt inn i denne kampen, siden vi selvfølgelig har lyst til å vinne på hjemmebane.

Vil vinne resten 

Mjelde øyner nå muligheten til å vinne sesongens fire gjenværende kamper.

- Nå skal vi være flinke å ta en kamp om gangen. Vi har to hjemmekamper, som begge kan vinnes. Vi har også vist at vi har vært gode på bortebane i det siste. Som sagt så tar vi en kamp av gangen, men vi går for muligheten til å vinne alle sammen, avslutter han.