Sørnett

Morten Abel-konsert utsolgt

Liv Håland, festivalsjef for Dark season

Liv Håland, festivalsjef for Dark season

Programmet for årets Dark Season festival er prydet med anerkjente musikere og band. Det forventes er stort oppmøte på festivalen som starter opp i morgen.

Publisert:

Dark Season festivalen er en musikkfestival med ulike musikk-sjangre som ønsker å nå et bredt publikum. I morgen arrangeres festivalen for 18 gangen her i Kristiansand. Det hele starter med en åpningskonsert i domkirken, med artister som Anita Skorgan, Bjøro Håland, Gospel explotion Group og mannskoret gaasehud.- Jeg tror åpningskonserten blir flott, sier festivalsjef Liv Håland.

Det har blitt solgt billetter til konserter med artister som Morten Abel, Smokie, Vassendgutane, Keith Austin, Uriah Heep og mange fler.

- Det virker som at Dark Seaon festivalen i år blir bra besøkt med mye trykk. Morten Abel konserten på kick er allerede utsolgt.

Kristiansandskoret Gaasehud skal synge på åpningskonserten i morgen. De er et manskor som ble startet i 1996. Guttegjengen var på tur til en Stone konsert for 19 år siden, på veien til og fra konserten sang de og koste seg. Det var etter dette, de bestemte seg for å sette sammen et kor. Bestående av kun menn. Gaasehud har nå av 34 medlemmer, sier dirigent Ivar Kirkhus.

- Vi er klare for festival! Vi har øvd jevnt og trutt til morgendagens festival. Gaassehud er et kor som synger om en del useriøse ting og en del seriøse ting. I morgen kjører vi en blanding der publikum kan forvente å høre tradisjonell og seriøs mannskor musikk, og veldig lett og ledig musikk.

Festivalsjefen mener at alt skal være på plass til i  morgen. Men at man selvføgelig alltid frykter det verste, at artister trekker seg eller blir syke.

- Men sånn det ser ut nå tror jeg ikke noe kan gå galt. Jeg gleder meg veldig!