Sørnett

Naturmuseum gjenåpner kafeen: - Viktig at kundene ikke glemmer oss

Kontorsjef, Anita Hæg Hamdi til venstre og ansatt, Kjersti Olesen til høgre på åpningsdagen. Foto: Robin Bergersen

Kontorsjef, Anita Hæg Hamdi til venstre og ansatt, Kjersti Olesen til høgre på åpningsdagen. Foto: Robin Bergersen

Onsdag formiddag gjenåpnet Agder Naturmuseum og botanisk hage kafeen til stor begeistring for flere kunder.

Publisert:

Agder naturmuseum hadde onsdag 1. februar åpning av kafeen. Den store åpningen av museet er 2. mai, men kontorsjef, Anita Hæg Hamdi mener det var riktig å åpne kafeen nå slik de ikke blir glemt.

- Nå har vi vært stengt i over et år, så vi følte det var riktig å åpne kafeen nå og få kundene tilbake hit.

Videre forteller Anita at hun liker arbeidsplassen fordi det skjer noe nytt hele tiden, og at de alltid har noe å gjøre. På museet har de utstillinger for både zoologi, botanikk og geologi, med en ny geologiutstilling til den store åpningen i mai.

Da hun ble spurt om forventningene til åpningen i mai forteller Anita at hun håper på å se både nye kunder, men også kjente ansikter i form av faste kunder.

- Vi håper jo selvfølgelig at turistene kommer, og siden det er økt antall turister som kommer med cruisebåter til Kristiansand, har vi stor tro på at de vil komme å besøke oss på museet.

Trofast kunde

En av museets trofaste kunder er Per Gustav Larsen, som forteller til Sørnett at han ønsket å være den første som møtte opp på kafeen ved åpningen. Han har vært en fast kunde helt tilbake til 2000, og han forteller at kafeen er en fin avslutning på turene han går seg et par ganger i uka.

[img242527_2RF]

- Jeg liker å gå meg en tur her i området, og avslutter gjerne turen med kaffe og kake her, også får jeg jo låne avisen, sier han lattermildt.

Videre forteller Per Gustav at det ikke bare er han som er glad i museet. Barnebarna hans er nemlig også glad i å gå rundt på museet sammen med bestefar.

- Jeg har også hatt med alle mine barnebarn hit, og de er veldig glad i å gå rundt på museet. De pleier også å få seg en brus og en is i kafeen i etterkant, forteller den stolte bestefaren.