Sørnett

På tide å slenge på seg kappen igjen

Spill nummer to i rekken av tegneserie-og filmhelten Batman leverer til de grader.

Publisert:

Spillet fortsetter fra der vi slapp sist, Batman har akkurat overvunnet Jokern inne i det psykiatriske sykehuset Arkham Asylum. Nå må Batman slenge på seg den mørke kappen igjen, for nå skal han ut i Gothams gater for å bekjempe kriminelle.

På ferden møter Batman kjenninger som Jokeren, Two-face, Pingvinen, Bane, The Riddler og mange fler. Vil ikke røpe alt for dere som ikke har fått oppleve spillet enda.

For det er det dette spillet er, en opplevelse. En veldig flott og mørk opplevelse. Fra start til slutt sitter du klistret til skjermen, mens du flyr gjennom gatene i Gotham på utkikk etter kriminelle du kan banke gørra ut av. I forhold til det forrige spillet har du mange flere gadgets tilgjengelig til din disposisjon. Du starter spillet med alle du brukte i det forrige spillet, men nå er de fleste oppgradert. Dette er med på å gjøre dette spillet enda bedre.[sniplet faktaboks]

Warner Bros Interactive og Rocksteady Studios som har utviklet spillet,  har virkelig slått på stortrommen. Du har nå muligheten til å utforske mye mer av Gotham enn noen gang tidligere. Det som er noe av det beste med spillet er at du føler deg som Batman. Det er rett og slett fantastisk å fly gjennom byen med den mørke kappen, imens du spaner etter folk i nød eller oppdrag å gjennomføre.

Noe som gjør spillet mye mer variert er at du hele tiden har muligheten til å ta sideoppdrag, løse gåtene til The Riddler eller spille i Catwomens skikkelse. Etterhvert i spillet kan du velge når du vil være Batman eller Catwomen. Når man har spilt ferdig historien er du cirka halveis i spillet, så ikke vær redd hvis du blir ferdig med historien fort. Du har nok å bryne deg på.

Produsentene bruker det samme kampsystemet som det forrige spillet, men det gjør ingenting på grunn av at det fungert veldig bra. Det er også lagt til masse nytt i kampsystemet som bare krydrer spillet enda mer.

Det er rett og slett ikke så veldig mye å utsette på spillet, men det føles ikke som om Gotham er så veldig stort. Du blir fort kjent. Dette er såklart flisespikkeri for spillet er en nytelse fra A til Å.

Ps. Spillet ble testet på Play Station 3.

Terningkast: 6