Sørnett

Gruer seg til å gå på jobb

En kvinnelig bussjåfør hadde natt til lørdag en midt sagt ubehagelig opplevelse på sin bussrute fra Hellemyr til Sentrum av Kristiansand.

Publisert:

Da ungdommene begynte å sloss seg i mellom på en busstur rundt midtnatt fredag, så den kvinnelige bussjåføren ingen annen mulighet enn å varsle politiet.
-
Da hadde bråkmakerne begynt å slåss seg imellom, sparke og slå mot inventaret, ødelagt en takluke, et speil og knust et vindu. En av dem urinerte til og med i søppelkurven som henger bare en halv meter fra der jeg satt. Da de hadde forlatt bussen lå det igjen knuste ølflasker på gulvet, forteller kvinnen til fvn.no

De tydelig berusende ungdommene var ikke interessert i normal folkeskikk på bussturen.
-
Jeg bad dem sette seg ned og ikke drikke alkohol eller røyke på bussen. Da ble jeg kalt det ene stygge ordet etter det andre, forteller hun.

I tillegg ble sjåføren spyttet på og forsøkt frastjålet penger. Sjåføren anså situasjonen som så ubehagelig at hun valgte å utløse alarmen bussene er utstyrt med.

Tillitsvalgt i bussen trafikkselskap Tore Lie sier dette er et tilbakevendende problem.
- Flere sjåfører har fått problemer etter å ha blitt trakassert og gruer seg til å kjøre enkelte kvelds- og nattruter med mye fyll, bråk og slåssing om bord, sier han til fvn.no

Nøkkelord

#BussenVis flere