Sørnett

Ingen passer på disse

Ikke trygt: Denne posen og sekken er plassert ved inngangen til Joker, det er ingen som passer på de mens kundene handler. Foto: Sindre Lindstrøm Andersen

Ikke trygt: Denne posen og sekken er plassert ved inngangen til Joker, det er ingen som passer på de mens kundene handler. Foto: Sindre Lindstrøm Andersen

På Joker Gimle skal man legge fra seg bag og sekk før man handler. Butikken innrømmer at det ikke er noen som passer på dem.

Publisert:

Hvis du har tatt turen innom Joker Gimle ved Spicheren i Kristiansand, har du sikkert sett skiltet som henger ved siden av døren. Skiltet forteller kundene at de skal legge fra seg alle sekker og bager ved inngangen.

Skapsikkerhet
Bodil Gautefall, en av kundene på Joker, vil ha tryggere oppbevaring av sekkene.

- Jeg skjønner poenget, men man må ha en oppbevaringsboks eller lignende, sier hun.

Videre forteller hun at hun tror de har skiltet for å hindre tyverier. Hun synes det er greit, men for sikkerhetens skyld burde Joker tatt mer ansvar for sekkene folk må legge fra seg.

[img54562_2RM]

Ingen passer på
Butikkansatt i Joker, Lise Solli Heggøy, forteller at de ikke har noen ordning for å sikre at sekkene er trygge.

- Det er egentlig ikke noen som passer på sekkene, men de som har noe verdifullt i sekken pleier å legge den helt inntil kassa, opplyser Heggøy til Sørnett.

Det er ingen som har mistet eller blitt frastjålet sekken sin, mens de har handlet, av det hun kjenner til.

Respekterer skiltet
Heggøy kan opplyse at skoleelevene respekterer skiltet og er oppmerksom på problemet.

- Vi har ikke hatt noen klager fra folk. De aller fleste legger fra seg sekken med en gang og de som glemmer det gjør det når vi sier ifra, forteller hun til Sørnett.

Nøkkelord