Sørnett

"Spis for 100" er i gang

Lisa Hægeland (t.v) og Karoline Stallmo (t.h) koser seg på Frk. Larsen, under "Spis For 100". Foto: Lena Hustvedt

Lisa Hægeland (t.v) og Karoline Stallmo (t.h) koser seg på Frk. Larsen, under "Spis For 100". Foto: Lena Hustvedt

Mange benyttet seg av "Spis for 100" i dag. Lisa Hægeland Gulbrandsen og Karoline Stallmo synes dette er et veldig bra tilbud.

Publisert:

- Vi vil ut å prøve et par restauranter til, vi må jo benytte oss av tilbudet når vi har muligheten forteller, Lisa og Karoline som i dag valgte å ta lunsjen hos "Frk. Larsen".

[img124323_2RM]

Fra 2-8 Februar er det "Spis For 100" som gjelder. Hele 47 restauranter har dette tilbudet i Kristiansand denne uken. Dette er en god mulighet til å spise rimelig sammen med venner og familie.

Fullt hus
Det var fullt hus i lunsjtiden "Hos Naboen" , og vi møtte Knut Fiala som er veldig glad i tilbudet ”Spis For 100”, og benytter seg av sjangsen til å spise for en hundrelapp.

- Det er godt at det skjer noe i byen, i en død tid i utelivsbransjen. Jeg bestilte bord til i dag på lørdag, for jeg visste at det ville bli fullt her, forteller Knut.
Han har allerede planer om å besøke flere restauranter denne uken.
- Jeg skal ta med meg ungene i løpet av uka og spandere på de, forteller han humrende.

[img124323_3LM]

Hos "Slakter Sørensen" er det også mange som benytter seg av ”Spis For 100”. Karin Jensen og Sandra Simonsen var blandt disse.
– Tilbudet kommer på en god tid hvor det ikke skjer så mye annet, så det er helt perfekt sier Sandra Simonsen.

[img124323_4LM]

"Spis for 100" er bare et av flere tilbud denne uken i Kristiansand. Butikkene i byen har gått sammen om å lage tilbudet "Shop for 100". Her kan man kan finne en rekke gode tilbud til 100-lappen og på fredag arrangerer TrashPop en 100-kroners konsert på Frk. Larsen med Silja Sol's folk-inspirerte poplåter og den bitre visesangeren Andy the Candy.