Sørnett

- Inspirerende å møte et formlag

Startspillere i aksjon på Sukkevann torsdag formiddag. (Foto: Amund Isaksen Lutnæs)

Startspillere i aksjon på Sukkevann torsdag formiddag. (Foto: Amund Isaksen Lutnæs)

Start møter Odd Grenland på søndag og hovedtrener i Start, Mons Ivar Mjelde synes det er inspirerende å møte et av formlagene i Tippeligaen.

Publisert:

Odd Grenland har vunnet seks av de siste sju kampene i Tippeligaen. Dette motiverer Mons Ivar Mjelde.

- Det er inspirerende å møte et av formlagene i Tippeligaen, sier Mjelde til Sørnett. Han legger også til at Odd er et bedre lag enn det Starts siste motstandere.

Start-treneren sier at han håper finspillet mot Brann vil fotsette mot Odd. Den tidligere branntreneren takker også for hjelpen Start fikk fra Trøndelag i går kveld.

- Jeg satt og så kampen, og jeg er glad for at RBK vant. De var dårlige i andre omgang, så jeg ble litt nervøs, sier Mjelde.
Selv om han er takknemlig for hjelpen fra Rosenborg, understreker Mjelde at Start må gjøre jobben hjemme mot Odd.

[img48600_2RM]

Nesten skadefri tropp

Birger Madsen og Ole Martin Årst deltok ikke på torsdagens trening, men skal være klare til kamp mot Odd.

Start må klare seg uten suspenderte Espen Hoff og  skadde Petter Bruer Hanssen og  Branislav Milicevic mot Odd. Likevel er Mjelde fornøyd med at han har en nesten skadefri tropp til disposisjon.

- Det er fantastisk å ha spillere som Birger Madsen og Mads Stokkelien tilbake fra skade, det gir en god konkurransesituasjon i troppen, sier Mjelde.

Søgård klar til kamp

Espen Søgård har gått rett inn i startellveren til Start etter sommerens overgang fra Lillestrøm, og han sier til Sørnett at det blir en vanskelig kamp mot skienslaget.

- Det blir en tett kamp. Odd er i svært god form for tiden, konstaterer midtbanespiller Espen Søgård.

Start og Fredrikstad skulle spilt kamp forrige søndag, men kampen ble utsatt fordi FFK hadde to spillere på aldersbestemte landslag. Den tidligere lillestrømspilleren skulle helst vært uten fri forrige helg.

-Jeg skulle gjerne spilt kamp hver helg, men vi fikk god uttelling med frihelg foran brannkampen, og jeg håper på det samme mot Odd, sier han til Sørnett.

LES OGSÅ: Stokkelien klar til å bidra mot Odd

#Odd GrenlandVis flere