Sørnett

Overrasket de regjerende mesterne

Vinnerlaget: Øverst f.v.: Joakim Johansen, Andreas Jacobsen, Benjamin Torsvik og Tormod Skov-Skov. Nederst f.v.: Jan Inge Rygh, Jonas Fossing, Kristian Johannesen, Vegard Liland og Christer Solberg (liggende).

Snublepupp overrasket de regjerende futsalmesterne, N’kolokolo, og tok seieren hjem.

Publisert:

Futsalsesongen er godt i gang, og Indoor Football Scandinavias (IFS) månedlige futsalturnering i Gimlehallen ble sparket i gang søndag formiddag. Arrangementansvarlig Christer Eidsaa forteller om stadig økende interesse.

- Det har kommet ganske mange nye lag i det siste, og i dag har vi hele 15 deltakende lag, sier Eidsaa.

Imponerte

Det nyetablerte klasselaget fra Universitetet i Agder, Snublepupp, overrasket allerede fra starten av. Etter å ha åpnet med en sterk 2-0 seier over en av forhåndsfavorittene, KSI Futsal, kjempet idrettsstudentene seg hele veien til finalen.

Klasselaget har deltatt to ganger tidligere, men aldri kommet videre fra kvartfinalene. Det viste seg at denne gangen skulle de virkelig bite fra seg.

- Målet vårt var egentlig å bare komme videre fra kvartfinalene, sier arendalitten Joakim Johansen.

Jevn finale

Oppgjøret mellom Snublepupp og de regjerende mesterne N’kolokolo endte med uavgjort og 1-1  i gruppespillet. I finalen står kameratgjengen N’kolokolo atter en gang på motsatt banehalvdel, og også denne gangen blir det en jevn affære.

De første minuttene av finalen er jevnspilte, før Snublepupp tar over kampen. Rett før pause setter Snublepupps toppscorer, Tormod Skov Skov, iskaldt inn 1-0 fra skrå vinkel. Andre omgang åpner i fyr og flamme, og N'kolokolo presser på for utlikning. Det tar ikke lang tid før N'kolokolo også får hull på byllen, etter at Sølve Sæter bredsider ballen inn fra kloss hold. Utlikningen er et faktum, og laget med det eksotiske navnet fortsetter å jage mål nummer to. Begge lagene kommer til store sjanser, deriblant Alexander Lind som setter ballen i stolpen for N'kolokolo.

Ville jubelscener

Helt på tampen av kampen blir Joakim Johansen den store helten da han kipper ballen iskaldt over en sjanseløs keeper i mål. Kampen blåses av sekunder senere, og Snublepupp slipper jubelen løs. De regjerende mesterne er blitt slått ned fra tronen.

- Sinnssykt deilig, utbryter matchvinner Johansen etter kampslutt.