Sørnett

Skandinavisk artistslipp fra Hovefestivalen

Hovefestivalen satser på to store skandinaviske navn for årets sommerfestival på Tromøya.

Publisert:

Hovefestivalen presenterte i dag de to første artistene som kommer til å opptre på sommerens store festival, begge skandinaviske.  Den svenske popsensasjonen Robyn kommer til å være en av hovefestivalens store navn, i tillegg til John Olav Nilsen & Gjengen.
Hovefestivalen fyller fem år i år, og feirer med å slippe enda flere store artistnavn den kommende uken, skriver agderposten nettavis. Robyn skal også ha flere konserter i Norge, i tillegg til Hovefestivalen. Til våren holdes konserter i Bergen og Oslo, som ble utsolgt på kort tid. Robyn er for tiden aktuell med albumene Body Talk pt. 1, 2 og 3, og har også samarbeidet med internasjonale artister.

– Det er virkelig gode tider for skandinavisk musikk om dagen, og det føles bra å kunne starte årets artistslipp med to av de sterkeste navnene akkurat nå. Robyn har i løpet av det siste året tatt steget opp i den internasjonale elitedivisjonen, og det kommer til å bli fantastisk å kunne se henne i storformat på Norges største festival, sier festivalsjef Melvin Benn i en pressemelding til Agderposten.

John Olav Nilsen & Gjengen, et norsk rockeband fra Bergen, har med sin revolusjonerende musikkstil blitt noe av det største innen norsk rock. Gruppen er nå aktuell med albumet "For Sant Til Å Være Godt", som har vunnet spellemannspris for klassen rock i 2009.

Magasin Vis flere

Høyere matvarepriser endrer forbrukeradferden
Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Tour the food arrangert i Kristiansand i helgen