Sørnett

Snart tilbake på treningssenteret

Schojan Sudyotha og Lise Jørgensen er klar for trening ute. Foto: Helene Kristiansen

Schojan Sudyotha og Lise Jørgensen er klar for trening ute. Foto: Helene Kristiansen

Nå er det ikke lenge før trening senterne skal åpne igjen. Dette er det mange som har ventet lenge på. Treningssentrene i landet skal åpne opp 15.juni

Publisert:

Fra med 15.juni er det satt at treningssentrene skal åpne, om det ikke skjer noen endringer som hindrer denne åpningen. På denne datoen åpens det også for arrangementer med opptil 200 personer.

Ute trening
Jonas Hansen, Lise Jørgensen og Schojan Sudyotha er klar for at treningssentrene skal åpne igjen. De syns det har vært helt greit med trening ute, spesielt når de kan bruke treningsapparatene som er ute.

De har trent mye ute i denne tiden som treningssenteret har vært stengt. De har blant annet løpt ute i skogen, men det har brukt mest tid på å trene styrke ute i treningsapparatene.

Bruke kreativiteten
-Vi må bruke kreativiteten for å få trent mens det er stengt, sier Schojan.
Vi har kjøpt inn litt utstyr som stikk og vekter, for å få mer ut av treninga.

Avhengige av været
De sier at det har vært greit å trene ute men at det er det samme som å trene på treningssenteret hvor de har mye mer utstyr.
–Vi er litt avhengig at det er fint vær for å trene ute, sier Jonas.

Tenker på smittevern
-Med tanke på at det er mange som er å trener ute i stativene så må vi være flinke til å vaske hendene og bruke antibac før vi trener sier Jonas.

De tror det kommer til å være mange folk der i det treningssentrene nå først åpner i juni. De er spente på å se hvordan det kommer til å bli, og hvordan det kommer til å være med tanke på smittevern og situasjonen vi er i

-Det blir veldig godt å få inn treningsrutinen igjen etter så lang tid, sier Lise.