Sørnett

Styrker stallen til neste sesong

TO SPENNENDE TALENTER: Josefine og Henny ble torsdag vist fram for pressen. FOTO: Ulrik Magnus Thømt

TO SPENNENDE TALENTER: Josefine og Henny ble torsdag vist fram for pressen. FOTO: Ulrik Magnus Thømt

Vipers Kristiansand er godt i gang med å styrke stallen. Nå har de signert to unge Stabæk-spillere fra og med neste sesong.

Publisert:

Vipers Kristiansand kjemper på mange fronter og har nå styrket stallen med to unge spillere fra sommeren av. Josefine Intelhus (19) og Henny Reistad (18) har begge signert en treårs kontrakt med sørlandsklubben. Begge har erfaring fra aldersbestemt landslag.

 

 

 

 

 

 

 

Noe av det bedre som finnes i Norge og Europa

Trener Kenneth Gabrielsen var full av lovord om de unge spillerne som han før har trent via et trenerteam på landslaget.

- Vi har skaffet oss noe av det bedre som finnes i Norge og Europa. Henny kan spille som midtback og venstreback. Josefine er en ekstremt god venstrehendt skytter, noe man ikke ser så altfor ofte, sier han til pressen torsdag formiddag.

Gabrielsen konstaterer også at det er viktig for en klubb som Vipers Kristiansand å tenke framtid.

- Vi har spillere med mye erfaring i laget, og nå får vi noen kommende stjerner som har potensialet til å bli veldig gode.

[img174245_2LM]

 

 

 

 

 

 

 

Vil utvikle seg videre og nå toppen

Henny Reistad gleder seg til å ta del i gruppa og ser fram til utfordringene som vil komme.

- Jeg kommer til en klubb hvor de har bra fasiliteter, mye profesjonalitet og et bra trenerteam som kan hjelpe meg til å bli best mulig. Jeg kan lære mye av medspillerne mine. Spillergruppa virker også å være god så det gleder jeg meg til, sier Reistad i et intervju med Sørnett.

18-åringen kan fortelle at det blir mye å spille om fra neste sesong, hvor hun ikler seg den rosa drakta for de neste tre årene.

- Målet mitt er å spille seg inn på laget, etablere meg godt og utvikle meg videre som håndballspiller. Vi konkurrerer jo i hjemlig serie, samt Europacup og Champions League, sier Reistad.

[img174245_3LM]

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag kveld spilte disse to jentene mot Vipers med sin nåværende klubb Stabæk. Kampen endte med 30-28 seier til Kristiansandsklubben. Både Henny Reistad og Josefine Intelhus spilte godt i denne kampen.