Sørnett

Suksess for Randesund i Danmark

Randesund Gutter 14 vant 3-1 over Lyngdal i finalen i LKB-Cup og kunne ta med gullet hjem. Foto: Randesund idrettslag

Randesund Gutter 14 vant 3-1 over Lyngdal i finalen i LKB-Cup og kunne ta med gullet hjem. Foto: Randesund idrettslag

144 spillere og 34 ledere fra Randesund idrettslag deltok i helgen på LKB-Cup i Danmark. Med seg hjem hadde de ett gull og ett sølv.

Publisert:

Randesund idrettslag stilte med 14 lag i fotballturneringen som ble arrangert i Gistrup i Danmark fra torsdag til søndag i forrige uke. Søndag var både gutter 14 og jenter 12 klare for finaler. Det resulterte i gull til gutter 14 etter en 3-1 seier mot Lyngdal, mens jenter 12 tapte finalen mot et dansk lag, og fikk dermed sølv i turneringen.

– Det har jevnt over vært god laginnsats i turneringen. Men Magnus Nyheim har vært veldig god gjennom hele turneringen for gutter 14. Også Hanne Byklum for jenter 12 har utmerket seg, forteller reiseleder Hildegunn Byklum.

Lange tradisjoner 

[img88980_2RM]

Randesund stilte med lag i sju klasser, og selv om det ikke endte med finale for alle forteller Byklum om en fin tur med både fotball og andre sosiale aktiviteter.

– Alle lagene var innkvartert på samme skole, så det ble en veldig sosial tur. Det ga en veldig fin fellesskapsfølelse, sier Byklum.

Randesund har lange tradisjoner i LKB-Cup. Turneringen har vært arrangert i 33 år, og Randesund har deltatt i turneringen i 32 av disse årene.

Landskamp mot Danmark

Det var ikke bare de yngste som fikk vist sine ferdigheter på fotballbanen denne helgen. Også lederne fikk prøvd seg i landskamp. Landskampen som spilles mellom norske og danske ledere arrangeres hvert år, og i år stilte fem ledere fra Randesund på det norske laget. Og det var nordmennene som kunne juble høyest etter kampen.

– Randesund var godt representert på landslaget. Norge vant med god margin, og det endte til slutt med 7-2 seier, forteller Byklum.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand