Sørnett

Suksess for Randesund i Danmark

Randesund Gutter 14 vant 3-1 over Lyngdal i finalen i LKB-Cup og kunne ta med gullet hjem. Foto: Randesund idrettslag

Randesund Gutter 14 vant 3-1 over Lyngdal i finalen i LKB-Cup og kunne ta med gullet hjem. Foto: Randesund idrettslag

144 spillere og 34 ledere fra Randesund idrettslag deltok i helgen på LKB-Cup i Danmark. Med seg hjem hadde de ett gull og ett sølv.

Publisert:

Randesund idrettslag stilte med 14 lag i fotballturneringen som ble arrangert i Gistrup i Danmark fra torsdag til søndag i forrige uke. Søndag var både gutter 14 og jenter 12 klare for finaler. Det resulterte i gull til gutter 14 etter en 3-1 seier mot Lyngdal, mens jenter 12 tapte finalen mot et dansk lag, og fikk dermed sølv i turneringen.

– Det har jevnt over vært god laginnsats i turneringen. Men Magnus Nyheim har vært veldig god gjennom hele turneringen for gutter 14. Også Hanne Byklum for jenter 12 har utmerket seg, forteller reiseleder Hildegunn Byklum.

Lange tradisjoner 

[img88980_2RM]

Randesund stilte med lag i sju klasser, og selv om det ikke endte med finale for alle forteller Byklum om en fin tur med både fotball og andre sosiale aktiviteter.

– Alle lagene var innkvartert på samme skole, så det ble en veldig sosial tur. Det ga en veldig fin fellesskapsfølelse, sier Byklum.

Randesund har lange tradisjoner i LKB-Cup. Turneringen har vært arrangert i 33 år, og Randesund har deltatt i turneringen i 32 av disse årene.

Landskamp mot Danmark

Det var ikke bare de yngste som fikk vist sine ferdigheter på fotballbanen denne helgen. Også lederne fikk prøvd seg i landskamp. Landskampen som spilles mellom norske og danske ledere arrangeres hvert år, og i år stilte fem ledere fra Randesund på det norske laget. Og det var nordmennene som kunne juble høyest etter kampen.

– Randesund var godt representert på landslaget. Norge vant med god margin, og det endte til slutt med 7-2 seier, forteller Byklum.