Sørnett

Supportere uenige om Tripic salg

Supporterleder Jorunn Stomnås kan forstå salget av Zlatko Tripic               Foto: Tigerberget

Supporterleder Jorunn Stomnås kan forstå salget av Zlatko Tripic Foto: Tigerberget

Noen Start fans er sinte og mener salget av fjoråres beste spiller gjør at de rykker ned, mens forstår salget.

Publisert:

En bruker skriver i kommentarfeltet på IK Starts nettsider: -Kjøper ikke årskort. En så bra spiller som Tripic finner dere ikke i år. Gidder ikke å se den gjengen som er igjen. Det blir OBOS ligaen til neste år.

Flere supportere var enige med brukeren, og tror dette betyr at start rykker ned til neste år. Andre mener at klubben har holdt supporterne for narr, og mener det ikke er økonomisk smart å selge en spiller om det betyr man rykker ned.

Ikke enig eller uenig

Nestleder i Starts supporterklubb Tigerberget, Jorunn Stomnås, vil ikke si seg enig eller uenig i kommentarene, men er sier  det er veldig trist at det hun mener var Starts beste i fjor forsvinner til Tyskland.

- Må jeg svare på om det trengs en erstatter? Jeg vet at klubben er presset økonomisk, så jeg stoler på at klubben gjør det beste de kan og at de fikk mye penger for han, for det trengs, svarer hun.

Selv om hun ikke liker at Start solgte Tripic, sier hun at det er viktig at klubben ikke står i veien for spillere som vil dra til utlandet, for da vil ikke klubben være like attraktiv for andre spillere.

[img124621_2RS]

Trener Mons Ivar Mjelde er enig: -Når Zlatko ville gå, så er det å sende spillere til utlandet noe norske klubber må gjøre oftere. Men for spillerne, fansen, klubben og meg som trener er det selvsagt trist.

Kan løses internt

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, vil ikke kommentere eventuelle overganger, men sier at de for øyeblikket konsentrerer seg om spillerene som allerede er i klubben.

- Det er ikke sikkert vi har en økonomisk situasjon som tillater å hente noen, og klubben sier at vi må fortsette å spare kostnader, sier trener Mjelde.

Tidligere landslagskeeper Håkon Opdal sier at når en spiller drar åpner det opp for andre spillere, og han har tro på at flere av de yngre kan ta ansvar.

- Jeg er sikker på at det er mange ungutter i stallen som er sultne og kan gjøre en god jobb. Når det er sagt er jeg selvsagt veldig glad for at Zlatko fikk denne sjansen, avslutter han.