Tips oss:
Tips
38 14 51 30
Kontakt
Byggingen av restauranten er i gang. Foto: Jenni Mylly
I slutten av februar åpner en ny restaurant i Markensgate. Daglig leder Jenni Mylly kan fortelle om et spennende konsept.
Caroline Ørvik
Publisert: 25.01.2012 kl 15:26
Restauranten Tilstede åpner i slutten av februar. Konseptet er nytt for mange, og inkluderer ulike typer mat.
- Vi kommer til å servere mye forskjellig, blant annet sjømat, raw food, vegetarisk og vegansk kost, forteller Jenni.
Bredt tilbud
I restauranten vil det bli ulike seksjoner, og Mylly forteller at det blant annet vil være en frokost- og lunch-bar.
- På kvelden vil vi senke lysene for å få en annen stemning, og det vil da være bordservering, sier Mylly.
Det skal også være en butikk i lokalet, og nærmere sommeren vil det bli arrangert kurs.
- I butikken skal vi selge våre egne produkter, og også Fairtrade-produkter, forteller hun.
[img52283_2RM]
Formålet
Formålet med raw food er å beholde alle næringsstoffene, og at maten skal være minst mulig bearbeidet.
- Ingrediensene i raw food skal ikke behandles på over 42 grader, forklarer Mylly.
Det stilles høye krav både til varene, restauranten og til butikken.
- Vi satser på naturlige, lokalproduserte og økologiske varer, avslutter hun.
Klikk på et nøkkelord for å vise andre relevante artikler.
JEJUNE med rykende fersk debutskive: