Sørnett

Årets inspirasjonsblogg: personlig, men ikke privat

Veronica forteller at drivkraften hennes er å inspirere andre til å skrive eller ta bilder. Foto: privat

Veronica forteller at drivkraften hennes er å inspirere andre til å skrive eller ta bilder. Foto: privat

- Dette er veldig stort, og absolutt den kategorien jeg kunne tenke meg å vinne, sier Veronica Solheim.

Publisert:

Veronica Solheim vant tirsdag prisen "Årets inspirasjonsblogg". Hun kan fortelle at interessen for blogging startet da hun gikk på videregående i Kristiansand.

- Inspirasjonen til bloggen kom vel egentlig når jeg gikk medialinja i Kristiansand. Jeg ble veldig opptatt av sosiale medier,og på den tiden var det en trend å blogge, sier hun.

Personlig, men ikke privat

Solheim begynt å blogge for to og et halvt år siden, og hun trekker inn sitt eget liv på bloggen.

- Jeg trekker livet mitt inn i bloggen på en prosa-aktig måte. Jeg putter inn skjønnlitteratur, små noveller og tekster, forklarer hun.

Hun er veldig glad for at hun vant prisen, og synes det hele er litt uforståelig.

- Det er veldig, veldig hyggelig. Det er en kjempe stor glede for meg, jeg setter stor pris på det. Det har ikke helt gått opp for meg, sier Solheim.

Overrasket

-Jeg fikk så vidt med meg hva premien var, for det var rett for de ropte opp navnet mitt, men tror det var noe sånn som et års forbruk av KMS hårprodukter, et års besøk på La Bionda hårsalong, fotoshoot, masse forskjellige goodiebags, hotell weekend og masse annet små snacks, forteller hun.

Og hun er veldig fornøyd med at det var akkurat denne prisen hun vant.

-Dette er veldig stort, absolutt den kategorien jeg kunne tenke meg å vinne.

Og det var en rekke krav Kristiansands jenta måtte oppfylle for å få denne prisen.

- Kreativ og stil sikker, med en sprudlende personlighet og det at man klarer å spre budskap sitt på en inspirerende måte, var noen av de kravene Solheim oppfylte for å få årets inspirasjonsblogger. - Jeg skriver inspirerende tekster og tar opp aktuelle tema på en fin måte med fine fotografier, og veksler bra mellom personlig og skjønnlitterær skriving, forklarer hun.

Takker fansen

- Jeg er veldig takknemlig for alle som har stemt på meg og bloggen min World of Mike, det var utrolig gøy, sier Solheim: - Dette er moro å se at folk setter pris på kunst, fotografier og tekster.