Tips oss:
Tips
38 14 51 30
Kontakt
MATGLEDE: Rannveig Beate Aabel (t.v.) og Unni Kappstad (t.h) tok turen til byens restauranter under "Spis for 100". (Foto: Cecilia Breivold)
Det var kamp om bordene under årets "Spis for 100", og restaurantene opplevde dobbel økning i forhold til i fjor.
Marie Kulander kvitrud
Publisert: 15.02.2012 kl 10:23
- Det var et enormt trøkk fra morgen til kveld. Nesten som ved juletider, sier Tine Charlotte Rosander Haugsgjerd, servitør på «Hos naboen» i Kristiansand.
Den store pågangen under matprosjektet, viser hvor populært det er med billig mat. Henning Vestavik, daglig leder på Jonas B. Gundersen, sier at omsetningen var mye høyere enn forventet.
- Under «Spis for 100» var det kamp om bordene. Vi har hatt en 50% økning i omsetning under «Spis for 100» i år, i forhold til i fjor, sier han.
Nå er restaurantene tilbake til normale priser, og nedgangen i antall besøkende er stor.
- Det er veldig stille nå som «spis for 100» er over. Vi merker stor forskjell, sier Haugsgjerd.
Henning Vestavik er enig.
- Det er mye roligere nå, det kan ikke sammenlignes, sier han.
JEJUNE med rykende fersk debutskive: