Sørnett

En av flere temakvelder

Sol Nodeland gleder seg til kveldens arrangement. Foto Silje Martine Mikalsen

Sol Nodeland gleder seg til kveldens arrangement. Foto Silje Martine Mikalsen

På Galleri sol vil det i kveld bli servert fire forskjellige franske supper og vin. Halv åtte kommer et musikalsk innslag der Bente Worren skal synge Edith Piaf på norsk.

Publisert:

Fotograf og gallerieier Sol Nodeland forteller at hun lenge har planlagt å ha en temakveld. Med Piaf-konserten passet det utmerket å ha en fransk aften. Hun tror det finnes et behov for et slikt tilbud til sørlendinger som er opptatt i helgene. På galleriet får de en torsdagskveld der de kan nyte god mat og musikk.

-Hvis oppmøtet blir bra kan det være duket for flere kvelder med italiensk eller spansk tema, sier Nodeland.

Tidligere har Nodeland arrangert temakvelder der to gjester samtaler om et tema. Disse kveldene har fått navnet ansikt til ansikt, og har tatt for seg temaer som engler og mindfulness. Disse kveldene fikk god oppslutning og hun håper derfor at fransk aften blir like godt mottatt.

Piaf på norsk

Edith Piaf er en dame med kraftig stemme og for kveldens sangerinne Bente Worren er hun et idol. Worren skal i kveld opptre sammen med en pianist. Warren har valgt å skape en rolig stemmning i galleriet ved å bare bruke pianisten og sin egen stemme, når hun før har oppdrådt med fullt orkester. Selv snakker hun lite fransk, men hun kan så mye at hun kan fremføre Piaf-sanger uten problemer. Je ne regret rien, som er en av Piaf´s største slagere, vil bli sunget som en avsluttning på kveldens program.

[img35745_2RM]

Worren håper på gode stemning og hvis det blir en vellykket kveld, er det mulighet for at de franske kveldene vil bli gjentatt i fremtiden. Sangrinnen har et inntrykk av at det er mange som tar turen til Frankrike for å ta seg en ferie. Cote d´azure er et av de mange turistatraksjonene som det er populært å reise til.

Kveldens arrangement begynner klokken 17.00, og Sol Nodeland oppfordrer alle til å ta turen innom.