Sørnett

Fant drømmelokalet etter fire år

God kaffe: Franchiese-eier Dragan Djulepa tror ekstra god kaffe trekker folk til Wayne´s Coffee. (Foto: Caroline Stene)

God kaffe: Franchiese-eier Dragan Djulepa tror ekstra god kaffe trekker folk til Wayne´s Coffee. (Foto: Caroline Stene)

-Det har vært en enorm pågang, nesten for mye, sier Dragan Djulepa hos Wayne`s Coffee i Kristiansand

Publisert:

Det var knyttet stor spenning til åpningen, og selv om planene har vært klare lenge, så har lokale latt vente på seg. Det tok nesten fire år før drømmelokalet dukket opp i Markens.

- Vi har lett vell og lenge etter det perfekte lokalet, og vi ville ikke nøye oss med hva som helst, vi vil være synlige! Jeg tror ikke vi kunne bedt om noe bedre og mer sentralt,sier franchise-eier Djulepa.

Fokus på kaffe

- Jeg er veldig fornøyd med at Wayne`s har kommet til Kristiansand, det skaper et bypreg føler jeg, sier Lise Nesvik, som er innflyttende student. Jeg er vant med Wayne`s fra Oslo og de har utrolig god kaffe, sier den kaffeglade studenten.

- Hovudfokuset vårt er kaffe, god kaffe laget av profesjonelle. Jeg tror det er det folk symboliserer med oss, og det er nok mye av grunnen til det har vært så stor trafikk også, understreker Djulepa

God atmosfære

-Det ligger perfekt til for folk som bare vil ta takeaway. Men vi har vært opptatt av å skape et miljø hvor folk også kan sette seg ned og slappe av i koselige omgivelser, påpeker Djulepa.  Vi ønsker å bære preg av å være nytenkende og moderne, legger han til.