Sørnett

Finsland Live 2023

- Jeg er kjempefornøyd med helga

Finsland Live 2023 var en suksess!
 Foto: Joakim Berge

Finsland Live 2023 var en suksess! Foto: Joakim Berge

Forrige helg ble Finsland Live avholdt for andre året. Festivalarrangør Kenneth Fjeldkjøn er svært fornøyd med helgas festival.

Publisert:

Sist oppdatert: 26.05.2023 kl 10:59

- Forrige helgs festival er jeg veldig fornøyd med, det var 1800 innom på fredagen og 2000 på lørdagen. Vi hadde også ca 150 campingvogner på campingplassen vår, så dette har vært en kjempehelg, sier festivalarrangør Kenneth Fjeldkjøn.

Folk tok turen fra hele regionen, og Lars Olav Skjævesland som var på festivalen er klar på en ting.

- Det var et kjempebra arrangement, jeg vil virkelig anbefale fler eå ta turen neste år, sier Skjævesland.

Artistene som spilte forrige helg var Johnnyboy, Rød Mix, Hagle, Plumbo, Cir.cuz, Vestlandsfanden og Staysman. Og favorittartistene til Skjævesland var det vanskelig å velge mellom.

- Nei! det må være Plumbo og Rød Mix på fredagen og Staysman på lørdagen, de Lagde kjempebra liv, sier Skjævesland.

Artist line-upen i år hadde med det store nasjonale artister. Plumbo som kanskje er mest kjent for sangen møkkamann, har 278 tusen månedlige lyttere på Spotify.

Plan for neste år
Fjeldkjøn kan allerede nå røpe litt av planene for neste års festival.

- Vi kommer ikke til å ha som mål å øke veldig mye i antall folk, men artistline-upen kommer vi til å fortsette å satse mer på. Men en kommer ikke til å se den samme forskjellen som vi gjorde fra i fjord til i år, sier Fjeldkjøn.

- Var det noe dere lærte fra årets festival som kan gjøres bedre eller noe som funket veldig bra som dere fortsetter med?

- Festivalen er stadig under utvikling, vi kan alltid bli bedre. Campingplassen funket fantastisk, der hadde de besøkende alt de kunne trenge i kiosken. Samtidig er det alltid ting som kan bli bedre, kanskje bare enda bedre informasjon om busstider og enda bedre tilrettelegging, sier Fjeldkjøn avslutningsvis.

Slik så det ut når teltene ble rigget til.
 Foto: Joakim Berge

Slik så det ut når teltene ble rigget til. Foto: Joakim Berge