Sørnett

Fra universitet til Europa

Rendezvous Point: Her ser du to av bandets medlemmer; Geirmund Hansen (t.v) og Petter Hallaråker (t.h). Foto: William L. Kirkevold

Rendezvous Point: Her ser du to av bandets medlemmer; Geirmund Hansen (t.v) og Petter Hallaråker (t.h). Foto: William L. Kirkevold

Bandet "Rendezvous Point" møttes på Universitet i Agder, og slet med å bli lagt merke til. Nå har de ny vokalist og ser frem til turnè i Europa.

Publisert:

- Vi vil jo gjerne kunne leve av å være musikere. I denne sjangeren her er det ganske vanskelig å klare det. Vi er helt avhengige av fans, sier Petter Hallaråker.


Vil bli sett og hørt

Rendezvous Point spiller progressiv metal og består studiekamerater som møttes på Universitetet i Agder i 2010.

Geirmund Hansen, Nicolay Tangen Svennæs, Petter Hallaråker, Gunn-Hilde Erstad og Baard Kolstad valgte å kalle seg Rendezvous Point.

- Vi satt og brainstorma og kom frem til at det er når vi kommer sammen og lager musikken alt kulminerer. Og det så veldig fett ut. Så det var der Rendezvous Point kom til.

Veien til toppen

Bandet har nettopp fått ny vokalist i Geirmund Hansen. Geirmund kom til finalerundene i "The Voice" og Gitaristen, Petter Hallaråker, satser på at det bare vil gå oppover herfra.

-Det er bare å spille så mye som mulig og gi ut så mye materiale som mulig. Prøve å få nettverk og kontakter, sier Petter Hallaråker.

De skal i dag varme opp for "The Shining" på Tollboden og Hallaråker håper smekkfullt hus og et springbrett å jobbe videre på.

- Vi håper jo på at bandet vi skal varme opp for ser og hører oss og at de får vite hvem vi er. Da kan vi kanskje si om litt at, ey, vi har en plate ute, vi trenger support, og vi trenger penger. Danner det nettverket der, da, forklarer Hallaråker.


Spennende tider i
vente
Rendezvous Point jobber nå med å produsere sin debutplate. Det meste er i orden utenom et par låter hvor de må få inn den nye vokalisten.

- Vi har ikke noe hastverk, vi stresser ikke med det, sier gitaristen og ler.

Videre ser Rendezvous Point seg utover Norges landegrenser og skal se hva Europa har og by på.

- Vi er i snakk om en månedsturnè rundt i Europa. Det er et norsk band som heter "Leprous". De gjør det veldig bra internasjonalt nå. Vår trommis spiller der også, så det er snakk om at vi også skal bli med på den turnèen, sier Hallaråker håpefullt.

Her kan du høre Geirmund Hansen og Petter Hallaråker i "Rendezvous Point" som gjester i "Menyen"