Sørnett

Gir pris til initiativrike ildsjeler

Juryleder, Ingrid Wisløff Jæger.

Juryleder, Ingrid Wisløff Jæger.

Snart skal frivillighetsprisen deles ut. Juryleder Ingrid Wisløff Jæger etterlyser initiativrike personer som har bidratt til et mer aktivt og trygt samfunn.

Publisert:

Siden 1998 har Kristiansand kommune delt ut frivillighetsprisen til personer eller organisasjoner som har utført frivillig arbeid av stor betydning for samfunnet. Juryleder Ingrid Wisløff Jæger forteller til Oddernes Avis at Kristiansand kommunes frivillighetspris skal gis til ”en initiativrik person eller organisasjon som med sine ideer har bedret trivsel og livskvalitet for andre, og bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn.” Kandidatene skal være ildsjeler som har drevet med frivillig arbeid over lengre tid.

Frivillighetsmeldingen som ble utarbeidet i 2008 skriver at Kristiansand har 80 000 frivillige, fordelt på 720 forskjellige lag og organisasjoner. Det er altså mange om beinet når prisen deles ut 15. september.  

Ingrid Wisløff Jæger oppfordrer alle til å sende inn forslag til kandidater til Kristiansand kommunes frivillighetspris frem 15. juni.   

Les mer om frivillighetsprisen i morgendagens utgave av Oddernes Avis.