Sørnett

Gode strandmuligheter

Mellom svabergene ligger fredelige Blomsbukta. Stranda ved Tretjønn er også et fint alternativ til Bystranda. Har du flere tips? Del dine strandperler i kommentarfeltet!

Publisert:

Blomsbukta

[slideshow id=338]

Blomsbukta (tidligere kalt Sogndalstøbukta) er ei koselig, lita bukt nedenfor Kristiansand Stadion. Her finner du tindrende blått hav, varme svaberg, to små strender, rasteplass, fotballbane og gode bademuligheter.

For enkelte landkrabber vil det være litt mye tang og tare noen steder, men for barna er det et perfekt sted for å fange krabber - da altså strandkrabber, ikke landkrabber. Med mulighetene for å ta en pause fra strandlivet ved bordene og fotballbanen like ved er det et ideelt sted for familier.

Tretjønn

[slideshow id=339]

Sandstranda ved Tretjønn ligger i et boligfelt like ved Tretjønnveien, men skjemmes ikke nevneverdig av det. Her er det toalettfasiliteter, fritt for søppel og rent og pent. I tillegg er det flere bord her, ei flytebrygge og en grill. Alt ligger med andre ord til rette for en hyggelig strandfest etter jobb, skole eller eksamen.

Trenger du hjelp til å finne fram?

[mappress]