Sørnett

- Heilt fantastisk

Team Thom under avstemmningen forrige fredag. FOTO: Lena Rustan Fidjestad

Team Thom under avstemmningen forrige fredag. FOTO: Lena Rustan Fidjestad

Sound of Happiness har lenge slitt med økonomien. Erling Johansen tror en million vil hjelpe gruppa til å fokusere enda mer på musikken og lokalsamfunnet.

Publisert:

Kristiansand kommune dobler gevinsten, og gir en halv million til Sound of Happiness dersom Team Thom vinner. Det betyr en million til den frivillige organisasjonen.

- Det er jo heilt fantastisk, forteller Erling Johansen, styreleder i stiftelsen Sound of Happiness.

Det har lenge vært tøffe tak for Sound of Happiness.

- Vi har kjempet i motbakke, og det å se at vi kan komme over kneika og fokusere på musikken og at vi kan glede lokalsamfunnet, betyr mye for oss, forteller Erling.

Både medlemmene og de ansatte i Sound of Happiness stemmer. På Facebook melder en av medlemmene at han har kjøpt inn mobiler som kan lånes ut gratis. De har også laget et eget event som heter “Stem Team Thom”.

- Det varierer nok hvor mye medlemmene stemmer, men jeg tror at alle av oss som eier en mobil sender 4 til 26400 hver fredag. Det er full jubel hos oss! sier Erling glad.

Styrelederen tror at Kristiansandere er oppmerksomme på å sende melding.

- Jeg tror at det er mange fra lokalsamfunnet som stemmer, og det er viktig. Det er mange som synes Team Thom er flinke, men det er jo tross alt stemmene som avgjører om de går av med seieren, avslutter han.