Sørnett

Internasjonal kulturfest på Samsen

Lørdag er det duket for ny Internasjonal kulturfest på Samsen Her ser du et nummer fra 2011-arrangementet (FOTO: Kristiansand kommune)

Lørdag er det duket for ny Internasjonal kulturfest på Samsen Her ser du et nummer fra 2011-arrangementet (FOTO: Kristiansand kommune)

67 deltagere skal utrykke kultur fra 35 forskjellige land på lørdag

Publisert:

 

Lørdag 11.mai kl.18.00 er det igjen klart for den årlige internasjonale kulturfesten på Samsen kulturhus. Samsens målgruppe er primært ungdom mellom 15 og 25 år, men kulturfesten retter seg mot et større publikum. Årets kulturfest er den femte i rekken, og Dragomir Gagro fra Samsen inviterer alle interesserte velkommen til kulturhuset på lørdag.

- Det er ikke nøye om du er 7 eller 77 år, forteller en engasjert Gagro.

Bygge broer

Kulturfesten har i år fått på plass en variert line-up, hvor 67 deltakere fra 35 land skal vise frem ulike kulturelle uttrykk fra sine hjemland. De som tar turen til kulturhuset kan glede seg til å se alt fra beatboxing til filippinsk folkedans, og skulle du bli sulten i løpet av kvelden, kan du prøve ut mat fra Spania, Filippinene, Østerrike, Tyskland eller Japan. Med det brede programmet håper Gagro at kulturfesten klarer å speile Kristiansands etniske og kulturelle mangfold.

- Vi håper at kulturfesten kan bidra til at det bygges broer og vennskap - ikke bare mellom nordmenn og utlendinger - men også mellom de ulike etniske gruppene i byen, avslutter Gagro.