Sørnett

Komplett åpner pick-up-point

Daglig leder Anton Hagberg Foto: Pressebilde, komplett.no

Daglig leder Anton Hagberg Foto: Pressebilde, komplett.no

Nettselskapet komplett.no har bestemt å åpne et pick-up-point her i Kristiansand.

Publisert:

Et pick-up-point er et utleveringssted der kunden kan hente ordren fra komplett.no raskere og enklere.

Om rundt to ukers tid håper daglig leder ved Komplett.no Anton Hagberg, at det nye pick-up-pointet åpner i den nye delen av sørlandssenteret.

- Vi jobber på spreng for å rekke fristen som vi har satt til 14. februar, men det er litt vanskelig å si om vi klarer å holde fristen eller ikke, sier Hagberg.

Noe alle storbyer burde ha
Hagberg mener at dette er noe alle storbyer i Norge burde ha og er derfor glad for at det nå er en realitet i Kristiansand.

- Vi har fra før 6-7 pick-up-points rundt om i Norge og disse primært i de største byene, alle disse går godt og det håper vi den nye i Kristiansand også kommer til å gjøre, forteller Hagberg.

Kortere leveringstid
Ved hjelp av et pick-up-point i Kristiansand vil forbrukeren merke forskjeller når det kommer til leveringstider og til dels priser.

[sniplet faktaboks]

- Ved et pick-up-point i Kristiansand vil ordrene sendes direkte fra vårt lager i Sandefjord til Kristiansand og dermed vil leveringstiden bli betraktelig kortere, det vil også være muligheter å sende varer i retur, noe som sparer kundene for en del bry, sier Hagberg.