Sørnett

Midt På Treet underholdning

Kristian Risanger, Kristoffer Arnesen og Magnus Haga Kvale er radiogruppen "Midt På Treet"

Kristian Risanger, Kristoffer Arnesen og Magnus Haga Kvale er radiogruppen "Midt På Treet"

Radioprogrammet Midt På Treet lover mye tøys, vitser og morsomheter for lytterene sine.

Publisert:

Programmet er variert og de har flere forskjellige typer innslag, for eksempel tulleringing, konkurranser og vitserunder.

-Vi fikk best respons da jeg smakte på vanlig mat den første sendingen, for jeg liker nesten ingenting. Folk synes det var morsomt å høre på da jeg brakk meg etter å ha spist en skje majones og litt av en tomat. Videoen vi la ut på Facebook fikk over tusen visninger, sier Kristian Risanger.

De sier at målet ikke er å få tårene til å trille av latter for hvert innslag, men beskriver mye av humoren som kosemorsomt. Med dette mener de at man kan slappe av i godstolen og småhumre til spaltene. Gruppen mener at humoren kan sammenlignes med Radioresepsjonen på P3.

Magnus Haga Kvale sier at programmet er for ungdom, og for folk som ikke er ute etter seriøse diskusjoner. Selv om Arnesen er programmleder og Risanger teknikker, mener han at de snakker like mye.

 

Mange gjester

[faktaboks]-Jeg har vært med på hver sending, men disse to er jo alltid hjemme, så da har vi måtte huke inn gjester. En gang måtte jeg faktisk finne to gjester, men folk som aldri har vært på radio sier det er spennende, sier Kristoffer Arnesen.
Gjestene har variert fra medstudenter og venner av vertene, til en student som bodde på båt. De mener at gjestene er med på å dra opp lytterne, for da blir det flere som reklamerer for programmet, og får deres venner til å høre på. Mest populært var det da medstudent Amanuel Tesfaghabr fra Groruddalen var gjest:

-Av de tilbakemeldingene vi fikk, så hørtes det ut som at hele Grorud har hørt på sendinga, for alle kommenterte om Amanuel, og vi hadde ikke hørt om noen av dem, sier Magnus Haga Kvale.

 

[img122020_2RS]

Raskt i gang

Ideen kom fra Risanger og Kvale som hørte om andreklassinger som hadde radioprogram i fjor. Magnus kjenner sjefen for studentradioen og fikk raskt tillatelse til å lage radioprogram.

-Det var en god sjanse for å få trening og erfaring, samtidig som vi får lage det radioprogrammet vi vil og ikke det vi blir fortalt at vil skal, som på skolen.

De føler seg mye bedre bak mikrofonen enn ved første praksisperiode på høsten, og de sier at de har blitt mye mer interessert i radio enn før de begynte med egne sendinger.

 

Nye innslag

Innslaget der Kristoffer ringte til opplysningen for å be om Karl I. Hagen nummer uten å kunne si navnet, og måtte gjøre alt på rim var en stor suksess blant publikum. Derfor vil Midt På Treet inneholde flere av denne typen  program fremover.

-Vi synes litt synd på Kristian som måtte smake på mat han ikke likte, så vi velger å gi han fritak fra den. Vi fikk såpass bra tilbakemeldinger da vi tulleringte, så det kommer det til å bli mer av. Vi kommer nok også til å gjøre klar flere innslag på forhånd, så vi har tro på gode sendinger fremover.