Sørnett

Mulig Spellemannsopptreden

Kristiansandsguttene i Honningbarna skal konkurrere med ni andre grupper om tv-opptreden.

Publisert:

De fire tenåringene fra Kristiansand som danner gruppa Honningbarna har så vidt blitt ferdig med å feire den gjeve prisen som "Årets Urørt". Nå er kristiansanderne nominert til nok en prestigefylt konkurranse skriver Fædrelandsvennen.

Spellemannsprisen og by:Larm skal følge ti utvalgte artister under årets by:Larm i Oslo i februrar - deriblant Honningbarna.

En jury bestående av representanter fra både by:Larm og arrangørene av Spellemann 2010 skal følge Honningbarna, Ziggy, Team Me, Kinee, Sassy Beat, Young Dreams, Mary Me Young, Bloody Beach, Anana og Departure tett, og lørdag 19. februar annonsere hvem de føler fortjener en opptreden på Preshowet for Spellemannsprisen i Oslo Spektrum 5. mars.

- Denne brobyggingen mellom by:Larm og Spellemann er et naturlig steg for norsk musikkbransje. Vi håper med dette å motivere og inspirere norske artister som ennå ikke har nådd de store scenene, ved å la dem vise seg frem på Spellemannshowet, sier Petter Testmann-Koch, produsent av Spellemann 2010.