Sørnett

Nominert til å opptre på Spellemann

PRESTISJEFYLT ARRANGEMENT: Honningbarna er et av ti band som kan opptre på årets Spellemann. Her vokalist Edvard Valberg. Foto: Arkiv

PRESTISJEFYLT ARRANGEMENT: Honningbarna er et av ti band som kan opptre på årets Spellemann. Her vokalist Edvard Valberg. Foto: Arkiv

Honningbarna er et av ti norske band som er nominert til å opptre på årets Spellemann.

Publisert:

Etter at Honningbarna fra Kristiansand stakk av med seieren i "Årets Urørt" har tilbudene om å spille på sommerens festivaler strømmet inn. Men det stopper ikke der. Nå har punkrockerne også blitt nominert til å opptre på førshowet til Spellemannsprisen i Oslo Spektrum 5. mars, iføge fvn.no.

Samarbeidsprosjekt

Spellemannsprisen og By:Larm har for første gang inngått et samarbeidsprosjekt som innebærer at de to institusjonene skal følge ti norske artister, der Honningbarna er et av de utvalgte bandene.

I juryen sitter representanter fra både Spellemann og by:Larm. 19. februar blir det annonsert hvem av de ti som skal få lov til å opptre i Oslo Spektrum i mars.

Sørnett har ikke lyktes med å komme i kontakt med Honningbarna.

Fvn.no melder at det er hele fem sørlendinger som er Spellemann-nominert: Tom Hell, Terje Formoe, Solefald (Lars Are Nedland og Cornelius Jakhelln), Annbjørg Lien og Salvador Sanchez.

Nyheter Vis flere

Flere trekker seg fra politikken
Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.