Sørnett

Opphørssalg på Frk. Larsen

En blid Fernanda Arredondo er henrykt over dagens oppmøte. FOTO: Damares Stenbakk

En blid Fernanda Arredondo er henrykt over dagens oppmøte. FOTO: Damares Stenbakk

Bella Donna Vintage & Second Hand hadde opphørssalg på Frk. Larsen søndag ettermiddag. Live musikk, salg av gamle LP-plater og unike sykkeltilbehør fant også sted under arrangementet.

Publisert:

Folk er nysgjerrige. De peker, prøver og ler. Det er klær i alle mulige farger og fasonger, fra 60 til 80-tallet. I bakgrunn hører man James Brown fra høytalerne. I et hjørne blir det solgt gamle LP-plater med britiske 70-tallsskiver og 80-talls rock. Ved et bord der det blir solgt solbriller fra de tre siste tidsepokene sitter butikkeier av Bella Donna Vintage, Fernanda Arredondo. Hun forklarer at opphørssalget kommer av at hun ikke har tid til å sjonglere mellom to jobber med barn i vente.
- Jeg er gravid med tvillinger, sier hun med et sjenert smil.
- Da har jeg ikke tid til butikken siden jeg har en annen jobb på si, men jeg prøver å overtale mannen min til å fortsette, forteller hun lurt.

 

Godt salg
Arredondo driver også med kjøp og salg av vintage på hobbybasis, og har vært med på flere marked i Kristiansand. Hun synes salget i dag har gått bra og at det er fint Frk. Larsen disponerer lokale.
- Det har gått veldig bra i dag, og det er fint at en kafè som Larsen gjør dette. Det er jo noe de har hatt før, siden det pleier å skje slike ting rundt vinterstid, sier hun.

Opphørssalget varer ut oktober i selve butikken i Tordenskjoldsgate, med vanlige åpningstider. Det vurderes å starte opp igjen etter nyttår i samme lokale.

Nytt vintagesalg før jul
Arrangøren, Helene Oskar har fått gode tilbakemeldinger og er såpass fornøyd med oppmøtet at hun håper på å få til et slikt arrangement før juletider.
- Det virker som det i dag har blitt godt tatt i mot. Jeg har erfart at folk liker det og synes det har vært kult, så jeg håper vi kan få i gang et nytt et før jul, forteller hun smilende.

[img95358_2RM]

Oskar har arrangert andre markeder i Kristiansand, og fikk inspirasjonen fra da hun studerte markedsføring i London.
- Det er jo masse markeder i London, og da har jeg blitt inspirert og tatt det med videre til Kristiansand siden det er så lite av det her fra før av. Det er ikke akkurat så mange bruktbutikker du finner her, avslutter hun.