Sørnett

ØVELSE: Fly med 103 passasjerer havarert på Kjevik

Redningsskøyten leter etter personer i vannet. Alle de har hentet opp så langt, er i live.Foto: Johanne Elvestad

Redningsskøyten leter etter personer i vannet. Alle de har hentet opp så langt, er i live.Foto: Johanne Elvestad

Politiet fikk inn en melding kl 10:35 torsdag formiddag at et fly har havarert like før takeoff på Kjevik lufthavn Kristiansand.

Publisert:

ØVELSE. KRISTIANSAND: Politiet har fått inn en melding  om at et Boeing 737 har havarert på Kjevik lufthavn Kristiansand kl 10:35 torsdag formiddag like før takeoff. Flyet hadde 109 passasjerer og fem på besetning. Dette bekrefter operasjonsleder for politiet, Hans Petter Osland. - Skadeomfanget er ukjent, sier han. Lufthavnsjef Thomas Langeland kan bekrefte at flyet ligger i vannet, og at det skal holdes pressekonferanse senere i dag. I følge hovedredningssentralen Sør Norge har det blitt sendt et redningshelikopter til stedet. AMK-sentralen jobber nå med å sette opp et akuttmottak på stedet.  AMK-operatør Tor Laukvik, har sendt ut fire ambulanser, og de har også gitt beskjed til alle lufatambulanse i nærområdet om å rykke ut til ulykkestedet.

Sørnytt oppdaterer saken.

Magasin Vis flere

Høyere matvarepriser endrer forbrukeradferden
Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Tour the food arrangert i Kristiansand i helgen