Sørnett

Suksess for skolemusikal

Chess-musikalen på Vågsbygd videregående skole har trukket fulle hus den siste uken den. I dag er det klart for siste forestilling.

Publisert:

Lokalmiljøet på Vågsbygd har lojalt stilt opp for å se musikalprosjektet til elevene ved Vågsbygd videregående skole. Hver eneste dag har det vært fyllt til randen av skuelystne, og forestillingen har høstet mye skryt. Se video nederst i saken

- Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra folk som har kommet for å se på oss, sier PR-ansvarlig for prosjektet Idar Skoie.

Foruten å være ansvarlig for PR, så har Skoie også vært trommeslager i bandet. Idag er det siste forestilling, og det passer fint.

- Det er siste dag i dag og det passer fint, vi er slitne nå, men det har vært utrolig gøy, sier han. Og legger også til at han har lyst til å være med på liknende i fremtiden.

At prosjektet har vært en suksess er også rolleinnehaver Eivind Reiersølmoen enig i. Han har spilt figuren Frederick, annenhver dag, og var veldig glad for at han ble med på musikalen.

- Det har vært en stor opplevelse å få være med på dette, og selv om jeg begynner å blitt sliten nå så har jeg veldig lyst til at det skal forsette.

Chess-musikalen hadde premiere fra sist fredag og avslutter med forestillingen  i kveld.

- Det kommer nok ikke til å bli ekstra oppsettninger, sier Skoie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lC4YxOfOfzU[/youtube]