Sørnett

Vil sette sitt preg på Frk. Larsen

Finn Bernhard Tellefsen mener Frk. Larsen til nå har hatt for stor variasjon i musikktilbudet.

Publisert:

- Jeg kommer til å skreddersy musikktilbudet med DJs og sjangere jeg synes kler huset sier, Finn Bernhard Tellefsen, nyansatt som bookingansvarlig for Frk Larsen. Han mener utestedet til nå har manglet en klar rød tråd i musikktilbudet og ønsker nå å sette et enda sterkere preg på stedet ved å gi den musikken som passer til lokalet.
- Frk Larsen er et varmt lokale som trenger varm musikk, mener Tellefsen.

I utgangspunktet ser han for seg nudisco, r&b, disco, funk og hiphop, men også innslag av house og italo. Han tror også det vil bidra til å få gi det litt eldre publikumet et mer passende musikktilbud.
- Aldersgruppen 25-35 har lenge vært understimulert når det kommer til klubb og kommer nok til å føle seg mer hjemme med lørdagsmusikken her framover, forteller Tellefsen.

Kristiansand, som er kjent for sitt rike sommerliv har til nå manglet et godt uteliv og musikktilbud på vinterstid. Det ønsker han nå å forandre.
- Jeg ønsker å vise både byen og de tilreisende DJ-ene at det går an å få til spennende klubbkvelder utenom feriene, sier Tellefsen.
Han ønsker også at studentene fortsatt skal få med seg hva som foregår på stedet.

Med sitt allerede godt opparbeidede rykte er det ventet at han vil kunne få store og populære navn. Hvilke disse blir ønsker han imidlertid ikke å røpe.