Sørnett

Bruker mørketiden som inspirasjon

Elsker mørketiden: Vinteren er til stor inspirasjon for Georg. FOTO: Studio LL

Elsker mørketiden: Vinteren er til stor inspirasjon for Georg. FOTO: Studio LL

7. februar slipper "Georg" debutsingelen "Winter Leaves", en smakebit fra hans kommende debutalbum.

Publisert:

- Gjennom musikken prøver jeg å visualisere nye musikalske landskap, og bruker tekstene bevisst til å inspirere mennesker, sier Georg Kristoffer Fjalsett, som går under artistnavnet Georg.

Artisten kommer opprinnelig fra Bærum, men har bodd i Kristiansand de siste åtte årene. I løpet av denne tiden har han skapt seg et navn som artist og spilt konserter på Kristiansands ulike scener. Spillejobben på Sørveiv i november 2012 står igjen som en av hans viktigste konserter. Her ble han omtalt som en av sørlandets mest lovende artister. Tidligere har han også spilt konserter med Kristiansand Symfoniorkester.

 

Lektor Fjalsett

Til daglig er artisten lektor i historie og samfunnsfag ved Vågsbygd videregående skole. Her prøver han å gi elever en engasjerende og realistisk syn på virkeligheten vi lever i. Når dagen er ferdig bruker han tid på sin lidenskap musikk.

 

Slippfest 7. februar

Torsdag 7. februar kl 22.00 spiller Georg og hans band en 45 minutter lang konsert på Pir6. Artisten håper låtmaterialet vil treffe mange mennesker.

- Mine låter spenner fra det livsbejaende til det melankolske. Målet er å nå ut til mennesker og røre ved følelser til folk, sier Fjalsett.

Artisten ser frem til nok en konsertopplevelse i Kristiansand.

- Jeg gleder meg veldig til å spille på Pir6. Det blir gøy å få til en intensiv 45-minutters økt med låtene mine. Mesteparten av låtene blir fra det kommende albumet, så de som gleder seg til skiva bør ta turen.

Med seg har han en relativt fast gjeng med musikere.

- Jeg har med Eirik Sørbøe på tangenter, Jan Nakken på bass, Trygve Tambs-Lyche på trommer og Helene Reiten tar også turen for å synge med meg. Det her blir veldig bra.

 

 

 

 

 

 

#albumVis flere

#cd singelVis flere

#debutfestVis flere

#singelslippVis flere